5 Δεκεμβρίου 2016

Νίκη με ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-1

Με νίκη συνδυάστηκε η πρεμιέρα του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο οποίος επιβλήθηκε με 1-0 του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, επιστρέφοντας στις νίκες

Σ’ ένα νευρικό derby που συνολικά είχε ελάχιστες ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη για πρώτη φορά μετά από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Ρόμπιν Λουντ με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα επιφυλακτικές από το ξεκίνημα του αγώνα και η εικόνα αυτή ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου το οποίο κύλισε με αρκετές δυνατές μονομαχίες κυρίως στο χώρο του κέντρου, αλλά ουσιαστικά χωρίς ευκαιρίες και με την κατοχή της μπάλας μοιρασμένη. Ένα δυνατό σουτ του Λέοβατς εκτός περιοχής που έβγαλε σε κόρνερ ο Βλαχοδήμος και μια «χλιαρή» κεφαλιά του Κουλιμπαλί που μπλόκαρε ο Μπρκιτς ήταν όλες κι όλες οι φάσεις που ξεχώρισαν στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυναμικά από τον αντίπαλό του στην επανάληψη και έδειξε μια επιθετική δραστηριότητα, η οποία «ξύπνησε» κάπως την εξέδρα, αλλά δεν μεταφράστηκε σε κάποια κλασική ευκαιρία. Όταν μάλιστα πέρασε το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης, η συνολική εικόνα του αγώνα επέστρεψε στην ισορροπία του πρώτου μέρους και γινόταν φανερό ότι ένα γκολ θα ήταν αρκετό για να κρίνει το νικητή. Αυτό το γκολ ήρθε για τον Παναθηναϊκό στο 69’, όταν ο Λουντ έτρεξε την μπάλα στον άξονα και με δυνατό σουτ εκτός περιοχής αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων που υποχρεώθηκε να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του.

Το τελευταίο 20λεπτο δεν άλλαξε κάτι στην πορεία του αγώνα καθώς ούτε ο ΠΑΟΚ κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά πλην μιας κεφαλιάς του Αθανασιάδη, ούτε και ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τους χώρους που άφησαν οι φιλοξενούμενοι καθώς έπαιρναν ρίσκα για να δημιουργήσουν φάσεις.

Το σκορ παρέμεινε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνδύασε με νίκη την πρώτη του παρουσία στον πάγκο της ομάδας και ο Παναθηναϊκός νίκησε ξανά μετά τις 30 Οκτωβρίου και τη νίκη επί του Ηρακλή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Μολέδο, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ζέκα, Λουντ, Γουακάσο (61’ Μπουμάλ), Ιμπάρμπο (61’ Λέτο), Βιγιαφάνιες, Μπεργκ (89’ Ρέις)

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Μάτος, Λέοβατς (51’ Μαλεζάς), Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ (65’ Μπίσεσβαρ), Ροντρίγκεζ, Κάμπος, Κουλούρης (80’ Αθανασιάδης)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου