4 Δεκεμβρίου 2016

Νίκη το βόλεϊ γυναικών

Α.Σ. Ελπίς - Παναθηναϊκός Α.Ο. 0-3 σετ

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. επικράτησε άνετα της Ελπίδας στη Θεσσαλονίκη με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 Βόλεϊ γυναικών και παρέμεινε πρωτοπόρος στο βαθμολογικό πίνακα. Αυτή είναι η 8η νίκη της ομάδας μας στο πρωτάθλημα και κατακτήθηκε εύκολα παρά το γεγονός ότι ο Δημήτρης Καζάζης στερήθηκε τις υπηρεσίες της Κάιλα Ρίτσι που ταλαιπωρείται από ίωση. Ωστόσο, η ροή του αγώνα, επέτρεψε στον προπονητή του Τριφυλλιού να χρησιμοποιήσει όλες τις υπόλοιπες παίκτριες.

Τα σετ: 21-25, 15-25, 17-25

Ο προπονητής του Τριφυλλιού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στο panathinaikos1908.gr αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης:

“Στο 1ο σετ μας πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι αλλά στη συνέχεια επιβάλλαμε το ρυθμό μας και παρουσιάσαμε μία θετική εικόνα. Πετύχαμε το τρίποντο, ξεπερνώντας ακόμη ένα εμπόδιο και συνεχίζουμε με σοβαρότητα, για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος”.

Α.Σ. Ελπίς (Χρυσομαλλίδης): Νώτη, Καλανταρίδου, Γουίλσον, Κ. Μπολέτου, Μ. Μπολέτου, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ) – Γεροβασιλείου, Καραμούτσα, Δροσοπούλου, Καλαϊτζάκη

Παναθηναϊκός Α.Ο. (Καζάζης): Χρυσομάλλη, Μερτέκη, Λαγουδάκη, Πολ, Φιλντ, Κωνσταντινίδου, Ρόγκα (λ) – Καρπουζά, Παπαδοπούλου, Καββαδία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου